Mit? Miért? Hogyan? – Bemutatkozás

Solymos Tamás

Solymos Tamás

Üdvözöllek, Solymos Tamás vagyok, olyan kisvállalkozó, mint te, vagy még kisebb is, lehet. Nyolc éve kezdtem honlapokat készíteni mellékállásban, aztán egyszer csak jött a motiváció, hogy főállásban folytassam, megszűnt az akkori munkahelyem. Ott találtam magam a döntés előtt: azt csinálom, amit szeretek, vagy elmehetek másnak dolgozni, az ő álmaiért. A saját utamat választottam és egy percre sem bántam meg.

A honlap készítésben azt szeretem, hogy megismerlek téged, a szakmádat és a vállalkozásodat, így már személyes ügyemnek tekintem a te online sikerességedet. A programozás mellett sokszor kellett olyan irányba fejlődnöm, amire az elején nem is gondoltam, de ma már a webes szakma annyira összetett, hogy ezek nélkül egyáltalán nem lehetnék sikeres, sőt neked sem tudnék ilyen sokat segíteni (honlap, Facebook, google, online marketing, szövegírás). A meglévő tudást igyekszem arra használni, hogy neked is segítsek, hogy még sikeresebb lehess a vállalkozásodban.

Az egyik legnagyobb kihívás az értékesítés, mind a mai napig (kinek nem?). Hiszek benne, hogy az interneten még most is olyan lehetőségek vannak, amelyek segítségével mindenki vállalkozása sikeres lehet. A neten folyamatosan nyílnak az új lehetőségek, miközben régebbiek bezárulnak.

Elhiszem, hogy nincs időd nyomon követni az internet lehetőségeit, biztos vannak kérdésid a honlapokkal és az online marketinggel kapcsolatban.

Te mire vagy kíváncsi? Neked mi a kérdésed?

Kérdezz most!