Ügyfeleim mondták a munkámról

Schäffer Edina

Induló kisvállalkozásként rengeteg hasznos javaslatot, tapasztalatot kaptunk Tamástól már az első személyes találkozás során.  Ez nagyban megkönnyítette munkánkat. A későbbiekben pedig maximális segítséget nyújtott honlapunk kialakításában. A végeredmény nagyon tetszik, így Tamást már ajánlottam is másnak.

Schäffer EdinaSzonyegmosoda.hu
Lákics Balázs

Nagyon örülök, hogy Tamást választottuk a feladatra, mert már az előkészítés során, illetve a struktúra kialakításánál is sok segítséget és tanácsot kaptunk tőle. A folyamat során végig abszolút támogató és profi volt, sőt az utógondozásban is aktív és prompt. Nagyon gyorsan reagált minden kérésünkre, szakmai kompetenciája megkérdőjelezhetetlen. Weboldalunk további gondozását és fejlesztését is mindenképpen rá bízzuk.

 

Lákics Balázspart-time superheroInkredible Letterpress
Krajcsó Nelli

Nagyon pozitív volt a munka Tamással. Egyben tudott megoldásokat hozni, teljesen proaktív módon, önállóan, felelősségteljesen, profin dolgozva. Csak ajánlani tudom!

Krajcsó NelliÜgyvezető - Slow Products Kft.
Parrag Melinda
Határozott elképzeléseim voltak, milyen egy jó honlap. Aztán beszéltem Tamással, és rájöttem, ahhoz, hogy tényleg egy jó honlap birtokosa lehessek, elengedhetetlen egy jó webmester, aki mindig szem előtt tartja az ügyfél igényeit, mindemellett szakmai tudásával tökéletessé teheti az eredményt. Mind webes felületen, mind mobilon megkaptam azt a honlap arculatot, mellyel versenyképes lehetek a szakmában.
Amiért kifejezetten örülök, hogy Tamást választottam, hogy a mai napig számíthatok rá, hiszen nagy hangsúlyt fektet az utánkövetésre, “nem engedi el az ember kezét” a munka végeztével sem.
Köszönöm, és sok sikert kívánok a továbbiakban!
Parrag MelindaSzállodavezető
Angyalné Veres Ildikó

Tamás a weboldal készítés folyamatában nyitott volt elképzeléseimre, igényeimre. Javaslatokat tett a honlap struktúrájának kialakítására, hogy a tartalmak elérhetők legyenek a keresők által. A honlap üzemeltetését is rábíztam, mert elégedett vagyok a munkájával és megbízom benne.a

Angyalné Veres Ildikó
Nagy Roland

Tamás által készített honlap a letisztultságot kezelhetőséget-praktikumot tükrözi. Nagyon elégedett vagyok munkájával. Ajánlani tudom mindenkinek. Minden elképzelésünk megvalósult új honlapunkon. Köszönöm.

 

Nagy RolandÉtteremvezetőGémeskút étterem Sukoró

Elégedettek vagyunk Tamás munkájával, mert rendszeresen kapjuk a javaslatokat, ötleteket, hogyan tudnánk jobbítani, fejleszteni az oldalunkat. Megrendeléseink száma a honlapunk által kifejezetten emelkedett.

Tischler EditEdimár Kft.

Elegáns nyugati színvonalú honlapot készített nekünk Tamás, pont olyan, amilyet szerettünk volna. Ennek sikere is van, mert lóeladás szempontjából sokan fordulnak hozzánk a szolgáltatások miatt, külföldi vásárlókhoz is eljutott ezzel üzenetünk, pl. mint Romániába és Németországba. Ízléses, átlátható és a termékek, szolgáltatások bemutatására kiváló honlapot kaptunk. Nem is beszélve arról, hogy internetes keresők első oldalán vagyunk. Köszönjük, és csak így tovább!

Sinka Ivett

Tamás az elmondásom alapján egyből ráérzett, hogy milyen honlapot szeretnék, majd nagyszerűen kivitelezte azt. Nagyon sok jó ötlettel es tanáccsal látott el a tartalomra vonatkozólag. Nem kellett 2 hetet sem várni es az oldal az első oldalak között jelent meg, amelyet azóta is folyamatosan tart. Igen jelentős mennyisegű vendéget kalauzoltam a honlapon keresztül. Örülök, hogy belevágtam. Csak így tovább! 🙂

Csortos ZsófiaYour guide in Budapest

Megbízható, rugalmas, gyors és kreatív.

Sárkány LászlóÖtletház Ingatlan és Hiteliroda Kft.otlethazingatlan.hu

Az egyedi igények kielégítését kiváló szakmai tudás segíti, ami gyorsasággal, érthető, udvarias stílussal és megfizethető árral párosul.

Ország AnikóSuidex Zrt.

Immáron ötödik éve dolgozok együtt Tamással, munkájának köszönhetően a honlapom folyamatosan fejlődik és egyre nagyobb a látogatottsága! Rugalmasan és kreatívan oldja meg a kéréseimet, ötletei előre mutatóak, szaktudása kiváló!

Dörnyei Andráscserepkalyhatrend.hucserepkalyhatrend.hu

Grafikusként elég sok negatív tapasztalatom volt a webfejlesztőkkel való együttműködésről, Tamással kapcsolatban ilyenről nem tudok beszámolni, SŐT! Rendkívül rugalmas, gyors és megbízható. Végre egy webes szakember, akit nyugodt szívvel ajánlhatok megbízóimnak.

Fatér SzilviaArthitech Grafikai Stúdióarthitech.hu

Tamás korrekt, rugalmas és pontos munkavégzése, magas szakmai tudással párosulva, maximális segítséget nyújtott weboldalunk megújításában és kezelhetőségében. Közvetlen és segítőkész hozzáállása, nagymértékben leegyszerűsíti az együttműködést és garantálja a hosszú távú, közös munkát.

Csirinyi JánosFull Moon Shopfullmoonshop.hu

Nem volt határozott elképzelésünk, még kevésbé megvalósítási tervünk a honlapunk létrehozására, Tamás azonban egy kitűnő grafikussal szoros együttműködésben gyors, költséghatékony és esztétikus megoldással állt elő. Ezt a képességét különösen azért értékeltük, mert korábban volt már “lehetőségünk” megtapasztalni egy grafikus és egy webfejlesztő együtt-nem-működéséből fakadó határidő csúszásokat. Mi mint megrendelő nem kívánunk elveszni a technikai és megvalósítási részletekben, pusztán csak a kívánt és működő végeredményt szeretnénk látni. Tamás ezt szállította, mindezt megfejelve egy számunkra kedvező rugalmas megvalósítási + üzemeltetési fizetési konstrukcióban.

Szluha DénesKaerous Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.