Honlapkészítési irányelvem

Íme néhány olyan elv amiből nem engedek a honlapkészítés kapcsán.

Dupla garancia: az átadott honlapodra 3 hónap garanciát vállalok, az ezen az időszakon belül minden előforduló hibát ingyen javítunk. Üzeneteidre 1 munkanapon belül válaszolok. Így garantálok a munkám minőségét és az állandó elérhetőséget.

Új honlapodhoz ajándék tárhelyet és .hu végződésű domain nevet biztosítok az első évben! Ezek együttes értéke: 13 150 Ft

A honlapod átadása után folyamatosan segítek a honlap eredményeinek elemzésében és javításában, mert a honlapkészítés nem ér véget az átadásnál.

A honlapod okostelefonokon és táblagépeken is jól jelenik meg, köszönhetően az alkalmazott reszponzív technológiának!

A weboldalad a keresőoptimalizálás alapvető elvei szerint építem fel, így biztos, hogy megtalálja a legnépszerűbb kereső a google is.

Honlapodba beépítem a Google Statisztikai rendszerét, amellyel pontosan mérni tudod az oldal eredményeit és következtethetünk a fejlesztési lehetőségekre!

Havonta egy óra konzultációval oldalad gyorsabban törhet előre, mint gondolnád!

Tippeket adok, hogy honlapod mellett milyen eszközöket használhatsz, hogy még sikeresebb legyél!

Solymos Tamás

Célom, hogy ne csak honlapot készítsek neked, hanem olyan online megjelenést, ami bevételt termel a számodra.

Solymos Tamásaz amos.hu vezetője

Grafikusként elég sok negatív tapasztalatom volt a webfejlesztőkkel való együttműködésről, Tamással kapcsolatban ilyenről nem tudok beszámolni, SŐT! Rendkívül rugalmas, gyors és megbízható. Végre egy webes szakember, akit nyugodt szívvel ajánlhatok megbízóimnak.

 

Fatér SzilviaArthitech Grafikai Stúdió