Közösségi szerepvállalás

Lehetőségeimhez mérten igyekszem támogatni olyan szervezeteket és intézményeket, amelyek fontos tevékenységet végeznek.

Kossuth Lajos Általános Iskola Székesfehérvár

A honlap elkészítése fontos volt számomra, mert itt tanultam a számítástechnika alapjait. Az iskola honlapjának üzemeltetését (a domain név és a tárhely biztosítása) ingyenesen végzem az átadás óta.

Tamás nagy türelemmel és szakértelemmel, jó ötletekkel segítette iskolánk honlapjának átalakítását. Sokan, sokfélét kértünk tőle, ő pedig egy korszerű, kellemes megjelenésű, jól áttekinthető, könnyen kezelhető honlapot hozott létre nekünk. Az indulás óta négy év telt el, de bármilyen problémánk adódik, a feltett kérdésekre azonnal reagál, segít. Kiváló együttműködésünk okán hosszú távon számítunk Tamás munkájára.

Honlapunkkal a szülők is elégedettek, fontos információforrásnak tartják.

Gellárné Nagy Ilona

Székesfehérvári Kossuth Lajos Általános Iskola – kossuthiskolafehervar.hu

Új egyenSÚLY projekt

Hollósi Sarolta és a Civil Önerő Egyesület egy ismerősén keresztül jutott el hozzám, sikeresen pályáztak a Széchenyi Terv keretein belül, de jóhiszeműségüket kihasználva egy másik honlapkészítő jelentős összegért készített egy szakmailag kifogásolható honlapot.

A további együttműködés megfizethetetlen összegeket terhelt volna az egyesületre, ezért kerestek meg.

A probléma megismerése után elvállaltam a honlap elkészítését, amelyet ők is tudnak szerkeszteni így nincsenek további költségek.

A maradék összeg nem tette volna lehetővé, hogy megfelelő honlapot kapjon az egyesület, de a projekt céljait megismerve úgy döntöttem, hogy a honlap alacsony árú elkészítése mellett az 5 éves üzemeltetést ingyenesen biztosítom az egyesület számára.