5 TIPP 2015-re a honlapodhoz

Nézzük melyek azok a témakörök, amelyeket nem kerülhetsz meg 2015-ben ha sikeres akarsz lenni!

Közösségi média

Sokan mondják, hogy az ő ügyfeleik nincsenek fent a Facebook-on, ez egyszerűen nem igaz. Ma már minden korosztály nagy létszámban képviselteti magát Magyarországról is, így akár egy nyugdíjasoknak szóló szolgáltatást is megfelelően lehet hirdetni a közösségi médiában.

Fontos még azt is tudni, hogy a közösségi média aktivitást figyelembe veszi a google a helyezések megállapításánál, így erről is lemondasz, ha kihagyod a közösségi médiát.

Értékes tartalom a honlapodon

Az emberek unják, hogy mindenki csak eladni szeretne a weben, nagyon örülnek, ha olyan oldalt találnak, amely segítséget nyújt nekik egy problémájuk megoldásában. Az ingyenes segítséget mindenki szereti és szívesen fogadja.

Ha te fodrász vagy, akkor írj rendszeresen tippeket a hajápolásról és arról, hogy kinek milyen frizura előnyös. Ha vendéged megengedi tegyél fel egy-két képet a frissen elkészült frizuráról ezzel is ötleteket adva az Ő következő megjelenéséhez.

Offline hirdetsz, de online nem?

Ha minden évben költesz szórólapra, liftreklámra és újsághirdetésre, de soha nem költöttél még internetes hirdetésre akkor ennek eljött az ideje.

A netes hirdetés mérhető, így pontosan fogod tudni, hogy mennyire térült meg a befektetett összeg. Akár 3 naponta változtathatsz rajta, annak megfelelően, hogy mennyi időd van teljesíteni a megrendeléseket. 10 ezer forintból rengeteg érdeklődőt szerezhetsz, amelyre a hagyományos hirdetésekkel esélyed sincs.

Gondolkozz rendszerben!

Az online világ lehetőséget ad arra, hogy minden egyes kampányod, hirdetésed eredményét lemérd és kielemezd. Így hétről hétre finomíthatsz a hirdetéseken és a honlapodon. Ehhez fontos, hogy ne egyszeri lehetőségként tekints az online marketingre ami vagy bejön vagy nem, hanem olyan rendszerként, amit folyamatosan fejlesztve szinte biztos, hogy sikeres leszel!

Mobil megjelenés

2015-ben már alapkövetelmény, hogy a honlapod tartalma mobilon is megfelelően jelenjen meg, így néhány konkrét honlap mobilos látogatóinak az aránya. Ha te is ilyen témákban mozogsz, akkor könnyen felérheted, hogy te mennyi látogatót veszítesz azzal, hogy nincs mobilverziód vagy reszponzív megjelenésed.

Éttermi honlapok - 39%
Iskolásoknak, fiataloknak szóló honlap - 54%
Háziorvosi honlap - 47%
Építőipari webáruház - 22%
Bútoráruház - 16%

 

Solymos Tamás

Hívj ha segítségre van szükséged a jelenlegi vagy új honlapod kapcsán. Segítek, hogy sikeresebb legyél!

Solymos Tamás+36-70-621-42-80